AMPA Escola Els Pinetons

AMPA Els Pinetons

Benvolgudes famílies de l’escola Els Pinetons,

L’AMPA és l’associació de mares i pares d’alumnes. És una entitat sense afany de lucre que té com a objectiu principal contribuir a la millora de la qualitat de l’ensenyament que reben els infants.

El seu funcionament es basa en el diàleg i en la col·laboració amb els diferents sectors de la comunitat educativa, i realitza les següents tasques:

  • Ser el principal interlocutor entre famílies i mestres/equip directiu per tractar els temes que afecten a tot el col·lectiu de famílies.
  • Administrar i gestionar els recursos aportats pels associats i els aconseguits en iniciatives pròpies, donant suport a les necessitats del centre educatiu i millorant la qualitat de l’ensenyament.
  • Participar en la presa de decisions i en el govern de l’Escola mitjançant un representant en el Consell Escolar del Centre.
  • Permetre als pares i mares reflexionar i opinar sobre el funcionament de l’Escola i sobre temes educatius d’abast més general.
  • Col·laborar amb l’Escola amb diversos

L’AMPA està oberta a totes les famílies sempre que ho necessiteu, adreçant-vos al despatx de l’AMPA, al correu electrònic ampa.ceippinetons@hotmail.com, i a les reunions que es fan un cop al mes. Les convocatòries de les reunions es pengen als plafons informatius de les portes d’entrada de l’Escola i al facebook de l’associació.

Aquí teniu un petit resum de tot el que es fa des de l’AMPA!